Informasjon tegneprogram

Tegn din egen Mestercamp
Tegneverktøyet som er utviklet av Mestercamp med samarbeidspartnere skal hjelpe deg å finne løsninger og pris på en rask og enkel måte.

Valg av størrelse og bredde
Du må først velge lengde og bredde på Mestercampen,  deretter velger du vinduer og dører ved og dra valgte produkter til riktig posisjon.  Riktig posisjon er merket med skravering. Man kan enkelt ganger fravike fra valgte posisjoner men dette må da gjøre manuelt av Mestercamp. Ta kontakt hvis du ønsker dette.

Takoverbygg
Her velger du ønsket lengde høyre eller venstre

Bod
Her har vi 3 stk størrelser og velge mellom. Velg riktig størrelse og velg side

Tilbehør
Velg ønsket tilbehør ved å klikke på det du måtte ønske av tilbehør. Valgene vil du se på den nedre del av siden.  Ønsker du og fjerne noen av valgene trykker du bare på x merket.

Helvegg bak
Denne velger du hvis du ønsker helvegg mot vognen . Det er viktig at du velger riktig størrelse ved valg av vegg.  Dette er en vegg du ikke trenger men hvis du ønsker og dekke hele vognen så må du velge denne. Det er standard med en lav vegg mot vogna.

Info tegneprogram
Tegneprogrammet er kun å anse som en illustrasjon og er ikke målbar. Alle mål er utvendig mål. I tillegg til valgt størrelse så kommer takutstikk i tillegg, takutstikk kort vegg er 32 cm og 40 cm i front. Disse målene kan selvfølgelig justeres opp eller ned. Har du problemer med og få tegnet så ta kontakt og vi kan hjelpe deg.

Få tilsendt tegning og pris
Fyll inn navn, e-post og tlf. så får du tilsendt dette på mail. Vi vil få en kopi av tegning du har tegnet og vil ta kontakt får og ta en gjennomgang av tilbudet. Tegningen er mestercamp sin eiendom og skal ikke misbrukes.